3e Uithoorn Open

Gezellige, laagdrempelige en professionele Golflocatie
Voordeligste Golfaccomodatie in de regio

In het groengebied langs de N196 is aan de Noorddammerweg tussen Uithoorn en de Kwakel het Golfcentrum Uithoorn gelegen.
De 9 holes par 3 golfbaan met NGF status (Nederlandse Golf Federatie) is en blijft een uitdaging voor golfers met zowel een hoge als een lage handicap.

GU – Golfcentrum Uithoorn heeft de ideale baan voor de actieve golfer en biedt tevens de gelegenheid om met minimaal een baanpermissie te mogen spelen.
Een starttijd reserveren is niet nodig, maar kijk wel even op onze website of er geen wedstrijd is. U kunt vanaf nu voor € 75,- tot 1 januari 2020 onbeperkt  spelen!
Wekelijks organiseert de vereniging  (GvU) wedstrijdjes voor leden en niet leden.

U kunt al voor € 99,- een baanpermissie cursus nemen bij één van de drie Pro’s. Deze cursus bestaat uit zes privé lessen met aansluitend de lokale baanpermissie kaart. Ook lessen ter verbetering van uw golfspel is natuurlijk mogelijk. (zie onze acties)
Uiteraard is de drivingrange met 20 overdekte afslagplaatsen, oefenbunkers en chipping- en putting-green ook dagelijks voor u beschikbaar.

Mocht u voor uw bedrijf of vriendengroep een gezellig en actief uitje zoeken dan is een golfclinic een perfecte optie.

Op 14 september organiseert het Golfcentrum het 3e Uithoorn Open voor leden en niet leden. De 18 holes wedstrijd, met de 2 categorieën hcp 18.5 – 54 stableford en 18.4 – 0 strokeplay heeft 2 tee times om 10:30 uur of 14:00 uur.

Meer informatie:  www.golfcentrumuithoorn.nl of telefonisch op 06 518 90 210.