Winter Weekend Wedstrijd 20 september

Een heerlijke dag met een geweldig najaarszonnetje was het scenario van de eerste WWW.

Met 19 deelnemers, inclusief verschillende 54-ers en spelers met alleen baanpermissie, was het een bijzonder gemêleerd gezelschap.

Ineke en Ron zaten al vroeg klaar met alle papieren om de inschrijvingen te verwerken. Uiteraard moest ook deze keer de “corona lijst” weer ingevuld worden maar hopelijk hoeven we die nooit te gebruiken.

De kaarten werden geschreven en er werden 5 flights van 3 en 1 flight van 4 spelers geformeerd. Zoals gewoonlijk bij best ball moesten er ook 6 teamcaptains gekozen worden. Zoals jullie weten is de wedstrijdcommissie niet om te kopen maar er kunnen natuurlijk altijd speciale verzoeken ingediend worden. Deze keer hadden we slechts één verzoek: Nu Adri er niet bij was vond Ton het wel eens fijn om met wat andere dames te spelen. Uiteraard werd er aan dit verzoek voldaan, hij is tenslotte erelid van de vereniging!!

Na een praatje en uitleg over de regels van Ineke en Ron gingen we om 15:10uur van start. Al snel was het duidelijk dat er goed gespeeld werd en zelfs de “baanpermissionisten” speelden een wereld wedstrijd met een birdie van Riekie als hoogtepunt.

Na afloop van de wedstrijd werd het terras zo ingedeeld dat een ieder ver genoeg uit elkaar zat om er de winnaarsceremonie te houden en de prijsuitreiking te doen.

Beste score met 27 was voor het team van Gijs die samen met Marcel en Ans speelde. De nummer 2 werd het team van Karel met Henny en Ron voor 28 slagen. Twee teams haalden een score van 30 te weten: het team van Raymond met Riekie en Marco en het team van Martijn met Ira, Fred en Henk. Jammer genoeg viel Henk al snel uit met rugklachten.

Dan, met een gedeelde laatste plaats, het team van Ineke met Cees en Joyce en het team van Ton met Cora en Tineke. Beide teams hadden 32 slagen nodig om de eindstreep te behalen. Het hele evenement werd trouwens gadegeslagen door Jan Könst en zijn vrouw die zelf nog niet kon meespelen maar het wel als een gezellig uitje zag.

Nadat er nog een laatste drankje genuttigd was, ging de hele ploeg voldaan naar huis en kon Jeroen het Golfcenter na een heerlijke golfmiddag afsluiten.

Wordt vervolgd..!!

Ron.