Winterwedstrijden

Beste Golfers,

Zaterdag 12 december. Een mistige en druilerige middag om een partijtje te spelen dus er werden niet echt veel leden verwacht. Uiteindelijk toch nog 3 flights van 3 spelers en 1 flight van 2 spelers. Als eerste ging team Karel van start met de spelers: Karel, Ineke en Marcel.

Al snel werd het tweede team gevormd met Vic als captain en Regina, geflankeerd door Martijn, als secondanten. Daarna kwam Bart zich aanmelden met Hannelies en Ron. Voor de laatste twee was het een hele uitdaging omdat ze nog nooit met een wedstrijdje hadden meegedaan. Gelukkig ben je dan bij Bart in goede handen. Toen was het wachten op wat meerdere aanmeldingen. Omdat het er niet op leek dat dit snel zou gebeuren ging team de Jannen samen de baan in met Jan H. als captain.

Ondertussen werd er aan de bestuurstafel nog 25 minuten gewacht op verdere deelnemers. Jammergenoeg was het animo niet groot genoeg en kon er voor de laatste deelnemer (die achter de bestuurstafel) geen flight meer gevormd worden.

Dan nu de uitslag:

Nummer 1: Team Karel met 27 slagen

Nummer 2: Team Vic met 30 slagen

Nummer 3: Team Bart met 31 slagen

Nummer 4: Team Jan met 35 slagen

Uiteraard heeft een team met 2 spelers wat minder mogelijkheden om de “beste ball” te kiezen.

Na het partijtje kon iedereen kiezen uit een klavertje 4 plantje dat door Karel was meegebracht en die beschikbaar gesteld werden door kwekerij De Noordpoel.

We houden u via de mail en Whatsapp op de hoogte over het volgende inloop partijtje want dat zou op derde kerstdag zondag 27 december moeten zijn dus misschien pakken we door naar het nieuwe jaar.

Rest mij om een ieder fijne, gezonde en sportieve dagen te wensen.

Met sportieve groet,

Ron Pieters