Voorzitter (Chairman) – 2/3/4 spelers 

De speler met de laagste netto score op elke hole is op de volgende hole ‘voorzitter’. De voorzitter blijft voorzitter als hij/zij op de volgende hole weer de laagste netto score heeft of de laagste netto score evenaart. De winnaar is degene die op het grootste aantal holes voorzitter is.

Een variant: de speler met de laagste netto score op elke hole is op de volgende hole ‘voorzitter’. De voorzitter blijft voorzitter als hij/zij op de volgende hole weer de laagste netto score heeft of de laagste netto score evenaart. Als een speler voorzitter is en op een hole de laagste netto score behaalt, dan krijgt hij/zij één punt. De winnaar is degene die de meeste punten vergaart.

Een variant: de speler met de laagste netto score op elke hole is op de volgende hole ‘voorzitter’. De voorzitter blijft voorzitter als hij/zij op de volgende hole weer de laagste netto score heeft of de laagste netto score evenaart. Als een speler voorzitter is en op een hole de laagste netto score behaalt, dan wint hij/zij de hole. De winnaar is degene die de meeste holes wint.